maandag 25 juli 2011

Beroemde billen: Jennifer Lopez

Beroemde billen: Jennifer Lopez

Beroemde billen: Jennifer Lopez
 
Deze keer: het stevige, goedgevormde en ronde achterwerk van Jennifer Lopez.

Jennifer Lynn Lopez (1969), ook wel bekend als J-Lo of Jenny from the Block, is zangeres, actrice, danseres, ontwerpster en stijlicoon van Puerto Ricaanse afkomst. Maar misschien kennen we haar toch wel het beste vanwege haar beroemde kont. Ze heeft namelijk ook wel de bijnaam La Butt.

Icoon
Het hebben van een behoorlijk achterwerk is altijd een taboe geweest. Maar toen Jennifer bekend werd, waren haar enorme billen een grote hit. Op dit gebied is zij min of meer een trendsetter en een waar seksicoon geworden op het gebied van billen. De zangeres heeft haar dikke kont te danken aan haar Latijns-Amerikaanse ouders.

Sekstape
Het leek er even op dat we een glimp zouden mogen opvangen van de blote kont van Jenny. Haar ex-man Ojani Noa wilde namelijk de film How I Married Jennifer Lopez: The J.Lo and Ojani Noa Story uitbrengen. Hierin wilde hij pikante beelden verwerken die de twee gemaakt hebben tijdens hun wittebroodsweken.

Gelukkig voor de zangeres kon zij hier een stokje voor steken door naar de rechter te stappen. Wel jammer voor veel mannen, want bijna was hun grote droom om de kont van Jennifer te zien uitgekomen.

Mooiste billen
Jennifer is de eerste en enige vrouw die drie jaar achter elkaar tot meest sexy vrouw ter wereld is gekozen. Of zij dit aan haar mooie achterwerk te danken heeft is niet duidelijk, maar wij vermoeden van wel. We weten wel dat de zangeres haar handelsmerk heeft laten verzekeren voor een bedrag van - hou je vast - vijftig miljoen euro!

Daarnaast mag J.Lo zichzelf nog steeds de celeb met de mooiste billen noemen. Andere celebs met royaal bedeelde achterwerken laat ze daarbij nog steeds ver achter zich. Zelf vindt ze het ook helemaal niet erg om bekend te staan om dikke billen: “Ik ben ergens zelfs wel gevleid als mensen me complimenteren met mijn grote kont.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten